keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Näppärä jatkojohto matkakäyttöön

Clas Ohlsonilta tein heräteostoksen: neljän euro-tyyppisen pistorasian jatkojohto, joka vie vähän tilaa matkalaukussa mutta mahdollistaa neljän laitteen samanaikaisen lataamisen. Hotelleissa on aina liian vähän pistorasioita ja nekin vähät saattavat olla vielä väärää tyyppiä, jolloin tarvitaan adapteri. Tällaisen jatkojohdon kanssa selvitään yhdellä adapterilla (kunhan mukana ei ole laitteita, joissa on iso pyöreä, maadoitettu virtajohto, koska ne eivät tämän johdon reikiin mahdu).

Näppärä matkalla.
Jatkojohdon voi tilata myös verkkokaupasta, hinta on 8,49 euroa. Tuotenumerolla 36-2310 myytävä johto on tosin nimellä "6-osainen jatkojohto", mutta tuotekuvassa on vain neljä osaa.

Kun tähän yhdistää vielä 5-porttisen usb-laturin ja/tai kolmipäisen usb-kaapelin voi sanoa, että latauspuoli alkaa olla ns. hallinnassa.

Nyt on, mistä ladata!
Neljä sähköpistoketta, jokaiseen viisiporttinen laturi ja jokaiseen porttiin kolmipäinen kaapeli... hei, sillähän lataa kerralla 60 laitetta! Sen luulisi riittävän jopa hitech-lestadiolaisperheelle.

2 kommenttia:

  1. Taitaa oikea luku olla 48, mutta eiköhän silläkin määrällä saa johdot kivasti lämpeämään.

    VastaaPoista
  2. Jälkimmäisessä maininnassa oli virhe: kuvan laturissa on viisi eikä neljä porttia, joten korjasin tekstiä. Mikään laturi ei pysty syöttämään 2 ampeeria jokaiseen 5*3=15 laitteeseen, joten laskelma on täysin teoreettinen.

    VastaaPoista