keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Useita laitteita kerralla lataukseen, osa 2

Saksan Amazonista tilaamani 5-porttinen usb-laturi (Anker 40 W 5 V / 8A) tuli postissa, veloitus Visa-kortilta oli 31,34 euroa.

Anker lataa kerralla viisi usb-laitetta.
Laturiin mahtuu viiden usb-laitteen latausjohdot. Speksien mukaan muuntaja antaa ulos jopa 8 ampeerin virran, joten virtasyöppöjenkin laitteiden pitäisi latautua nopeasti.

Toinen vaihtoehto löytyi läheltä, Bilteman hyllystä (kiitos vain vinkistä blogin lukijalle!). 4-porttinen laturi maksaa vain 12,99 euroa ja sopii hyvin matkakäyttöön, koska se kytketään suoraan pistorasiaan.

Bilteman malli. 
Valitettavasti rasiaan menevää päätä ei voi vaihtaa, jolloin se kävisi esimerkiksi brittiläiseen tai jenkkien seinään. Pistoketta näyttää ympäröivän rako, mutta se on sinertävä merkkivalo.

Neljä tai viisi latauspaikkaa on yleensä riittävästi, mutta jos jokaiseen kytkee vielä kolmiosaisen haaroituskaapelin, saa ladattua peräti 12 tai 15 laitetta.

Molempien laturien korkeus on sormipariston luokkaa.
Sen luulisi riittävän jo suurperheenkin tarpeisiin!

3 kommenttia:

 1. Anker näyttää kuvissa huomattavasti laadukkaammalta.

  Noita Clasun laturin näköisiä laitteita löytyy esimerkiksi dx.com:ista puoli-ilmaiseksi, myös vaihdettavilla pistokkeilla.

  VastaaPoista
 2. Minä en oikein pidä noista pistorasiaan kiinnittävistä mötiköistä. Tuossakin tarvitsee sitten pidemmät USB-johdot laitteille. Lisäksi nuo usein syövät ylimääräisiä paikkoja rasiasta eivätkä toimi kunnolla eurojaonkanssa. Irrallisessa johdossa voi myös helposti vaihtaa johdon, jos pistorasia on erilainen ja standardijohtoja varmasti saa. Vai onko tuon johto kiinteä?

  VastaaPoista
 3. Toimiiko tämä Anker myös näin, eli jos tulee vika, niin katkaisee?
  Tuliiko tämmöistä eteen?

  Powerful and secure.
  Crafted with quality microchips and thanks to the clamped guards you can find power and security at once. We have a protection system integrated on port level, which causes an automatic shutdown when it comes to over-voltage, overload, overheating or short circuits.

  VastaaPoista