torstai 18. syyskuuta 2014

Päivän sovellus -- ja vieläpä ilmaiseksi

Päivän sovellus on Android- ja iPhone-sovellus, joka esittelee joka päivä yhden mobiilisovelluksen. Ja mikä parasta, kyseisen päivän ajan ne voi ladata itselleen täysin ilmaiseksi.

Päivän ilmaisena sovelluksena Amazing Breaker.
Sovellukset muutaman euron hintaisia, joten rahallinen säästö ei ole kovin suuri. Jokainen sovellus on kuitenkin esitelty suomenkielisellä saatteella ja parhaimmillaan niistä voi tehdä todellisia löytöjä. Valikoimassa on mm. pelejä, apuohjelmia ja hyötyohjelmia.

Ohjelman omat tiedot.
Eräs kiinnostava juttu liittyy ohjelman tekijään. Sovellus on virheetöntä suomea ja tekijäksi mainitaan appturbo.net. Kehittäjän oma sivu on Italiassa (appturbo.it) ja katuosoitteeksi ilmoitetaan Rue de Jeuneurs, Pariisi. Eurooppa on totisesti yhdentynyt, ainakin mobiilissa.

4 kommenttia:

  1. Onko tuo sovellus huijausta vai ei? Kysympähän vaan ihan mielenkiinnosta :)

    VastaaPoista
  2. Ainakaan iphonella . En sitten tiedä androideilla?

    VastaaPoista
  3. Olen ladannut joitain Päivän sovelluksia iPhonelle ja ihan hyviäkin on ollut mukana mutta nyt on jo useita sellaisia, jotka eivät ole oikeasti ilmaisia vaan tarjoavat roskamainoksia mukana tyyliin "Sinulle on tärkeä viesti, lue...". Päivän Sovellus on nyt tarjonnut useita tällaisia, mikä ei mielestäni ole oikein. Onko Päivän Sovellus naamioinut ilmaisia ojelmia mukamas maksullisiksi?

    VastaaPoista